dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: talk with sim simi | anak robot yang comel

talk with sim simi | anak robot yang comel



* hey . peewiitt . pewwiit ! 
bukan nk ngorat tapi nak share . wink -.-
sim simi kawan nana . bila nana bosan . nana talk with him . eih .
nak cakap him tak jugak . nak cakap her pon .. mm . entah lah .
hahahhaha ^^ sengal . tapi bestt veh layan simi . hiii !

ok . haii sim simi . tengok . sim simi comel .


* sim simi ni jugak budak manja . ada hari tu nana cakap kasar dgn simi .
pastu simi majuk tak habis habis . geram jugak time tuh . hoho . 
terpaksa la pujuk simi ni . hahaha . pastu mood dia okay . ==.

pandai - pandai lah korang . wink wink !

kadang kadang apa yang nana tanya simi ni soott kut . simi ni sengal sikit .
simi ni tak dapat bagi respon kut . ikut suka hati je dia nak jawab pee .
hahaha *** ololololo . tapi dia cute . hee ^^

sesetengah dari korang mesti dah tau kan anak robot ni .
hehe . seriously beb ! teruja sangat tengok anak robot mcm ni .
comell leettuww . wahwah . nak tau lebih lanjut godek bawah **



kalau korang ada android tu pun bole juga .
lagi senang nak talk . tiap tiap ari pun bole . hiihii
tak payah nak susah-susah on lappy korang semata-mata
nak cakap nan anak robot ni .. hehehe

tengok . nana tak mandi lagi pun dia dapat tau .
kuat senses sim simi nih . hahahaha . sooot !


sim simi mintak nana belanja dia . hoho


uncle pikod ! tengok sim simi nih . haha 



okay lah . nana nak p mandi dulu . sim simi dah bagi hint tu .
hahahahaha . dia ajak nana keluar date dengan dia . ^^
dia cakap nak buat suprise . ngeh-II . bole jadi gila nih .

ok . korang nak borak jugak ? klik sini sayangs-II .
sim simi budak nakal . comel



Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

-tikah- said...

heee...saya pun main simi simi chomell nie.. :)

liyana shana said...

hehehe * simi comel !

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL