dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : bila LELAKI mula cemburu .

STORY : bila LELAKI mula cemburu .





bila lelaki mula cemburu , ia di anggap sesuatu yang comel .
- hehehehe . memang comel pun ! haha . sueet sangat laki-2
cemburu ni kan . hahaha . macam pak cik pikod saia lah . wittwitt **

bila perempuan mula cemburu , .. haha ' no komen komen '
dunia boleh jadi perang yang tak akan berakhir sampai bila-bila . haha 
- eh eh . cakap lebih lebih kang tersangkut kat hidung . oke .
whatever . nevermind . wakakakaka :D'



eh . eh . blog dunia budak nakal nie loading cam siput tak ?

Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

8 823 kacau budak nakal:

Kira Kekuri said...

haha tapi ada gak lelaki yg cemburu buta. hehe
belog ni? ringan ja masuk. maybe ikut speed internet kot ^^

farah amirah said...

hahaa! baru tgk ni kat fb. :P

sHiMi sHinHae~ said...

ahaha ,mmg pom !nak ckp lebih2 takut tsangkut jugak ni :p
papehal ,laki mmg sweet bila jeles :D

✿Lady Ainaa✿ said...

betul2... hehehe tp kalau lelaki marah, memang lebih menakutkan dari perempuan kuat cemburu ni...XD

zaxx said...

bila laki cemburu,tnda nya mereka syg.:) hehe

hatiAMIRA said...

nice entry . tak loading mcm siput pon juz bhgian comment ni awk buat pop-up window laa . senang sikit . check setting kayy :)
btw , done follow :)

BUDAK NAKAL said...

hehe . okee . tenss dear :)

Che Rosliza Che mat said...

follow sini dear..

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL