dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : jangan sebut bilik rawatan lagi .

STORY : jangan sebut bilik rawatan lagi .

budak nakal berada di tengah-tengah kakak-II buas

* assalamualaikum . haluu . i'm here . datang bawa dorayaki . doremon pesan
makan kena kongsi kongsi . hehe . okeyy ! tak nak gaduh-gaduh . mamam
sama sama . hehe . entri kali ni budak nakal nak pesan ' don't judge a book by it's cover '

datang sini bawa berita . auhhmm . berita sengsara . grr . **
hanya tinggal beberapa hari lagi budak nakal dapat meng-update belog sepenuh masa .
sebab pusat pergigian kanak-kanak & kolej pergigian malaysia , pulau pinang
dah start nak menghantar pesanan : jangan lupa sebelum jejak kaki masuk kolej ,
pasang niat dengan betul . jadi dental nurse yang terbaek . rawat patient dgn ikhlas .

sekarang dalam mood : tak nak balik penang ! tak nak masuk bilik rawatan !
[ meraungg bagai serigala hilang kekasih , tak mungkin dapat punya ]
still kena pergi jugak jalankan tanggungjawab . hahaha . siuutt :('

elaun oh elaun . datang lah 10 lori . ku mohon beribu-berjuta ampun . hahahaha .
nak beli hadiah patient lagi . top-up nak call patient lagiee . adiuuss .
sape nak derma fuluss lebih boleh hantar ke akaun sini > kepala harimau <

pesanan nota kecil : lepas makan gosok gigi . gosok gigi 3x sehari .
jangan lupa kirim salam kat buah hati . okbai bai bai . sincham dot sinchan 


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

10 823 kacau budak nakal:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

nak dorayaki...... hehehe:)

BUDAK NAKAL said...

ops . bruup . dh kenyang . hehe :)'

farhalurve said...

laa bakal nurse rupenye..
gud2 .. berkhidmatlah demi ngra ..cewahh ^^

FatinKADIR said...

dh hbis kn zaman tpo..pe2 pn kna truskn pjuangan

E'in said...

good luck!!

cik mun said...

go go..good luck ye in ur life..

✿Lady Ainaa✿ said...

sedanya dorayaki!!!! comeynya sis pakai baju nurse.. wahhhh.. teruskan kerjaya sis, tiada bende yang senang dalam hidup ni... ^.^..

btw, i brushed my teeth, 5 times per day.. hohoho.. every i wanna go to solat, i will brush...

eintan nurfuzie said...

INI BLOG MANJA..EHHEHE

Deq's Qienz said...

salam kenal blog manja :)

nurul hazirah said...

kita pun bkl nursing . hihi :)
yeahhh . ini blog manja . :)

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL