dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: " Benda Haram " tidak di galakan ada dalam blog korang

" Benda Haram " tidak di galakan ada dalam blog korang


* eh kenapa ? datang sini ada jemputan dari
sape eh . sape kawen veh ? hahahaha . oke .
ewahh ! kemain lagi kan budak nakal . kawen ***
masih dalam angau nak kawen , bukan bangau lah .
oke . meh sini . korang datang sini jenguk budak
nakal sebab nak tengok ni kan ? hahahha . wiitt wiitt .

BENDA HARAM TIDAK DI GALAKKAN
ADA DALAM BLOG KORANG

oke firstly . budak nakal just nak share jer benda alah nie , okay !
up to you nak terima or tak . hihihi . sharing is caring . right . * 

ok . jum tengok list benda haram yang budak nakal 
maksud kan tadi .. meh godek godek : 

1- Alert Message . { bdk nakal rasa benda ni tak di galakkan kut }
korang mesti kenal kan dengan widgets tu ? ala yang bila kita
nak bw [blogwalking] tu before masuk belog salah sorang blogger-II ni 
ada keluar alert message . selalu message tu mcm ni . contoh :

* Assalamualaikum . Jangan Lupa Follow yerr .
* Jangan Copy + Paste apa yang terkandung dlm blog ni . Haram .
* I hate Copy Cat . Don't Copy Copy . 
hah . tu lah . tak payah lah duk letak alah tu .. kalau bg budak nakal benda tu
buat semak jee . bukan lah blogger semua tu tak tau .. lagi pun nak kena klik sana sini .
banyak keje lak . okee . chill * just simple lah cukup .

2- Welcome Image ( Click Here To Enter )
benda nie pun satu . tapi comel kan kan ** hehe . korang nak tau tak . 
benda ni menyusahkan blogger-II nak blogwalking tau . 
kalau page tu cepat tak pe lah . nie lembap mcm siput . hoho

3- Kotak Music Yang Tak Ada Butang Stop 
Blog budak nakal ada jugak kotak music tu . budak nakal tak cakap
salah if korang nak letak pun . tapi kalau boleh letak lah sekali butang
pause tu .. sebab tak semua blogger ni suka baca entri sambil dengar lagu kan ?

4- Terlalu Banyak Widgets Sampai Nak Pecah Blog
Yang nie seriously budak nakal nak bagi tau . tak payah sangat lah nak
letak bermacam-macam widgets kat dalam blog korang tu . sampai widgets
jam pun nak letak . kat lappy korang belum cukup jam ek ? hihi * just joke .
jangan marah . okee .. then upload gambar banyak-II . relaxss lah . tak 
payah nak show on sangat . hehe . by the way , widgets tu lah yang
sebenarnya melambatkan bila nak loading page korang . ^^

5- Word Verification for Comments
Oh ! yang ni pun tak di galakkan tau . lagi menyusahkan . budak nakal
paling tak suka kalau blog korang taruk benda alah nie . lagi semak tau dak .
hahahahaha . buang lah veh . letak jauh-2 . mood mula-II nak komen perhh !
baikk punya . lepas tu keluar kotak suh isi num & huruf bagai . mcm tuutt je .
hahahhaha . terus pangkah tak jadi komen . wink wink **



okay . tat's olls from : official budak nakal @ sdn bhd .


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

12 823 kacau budak nakal:

nadia farhana said...

setuju sangat..kadang yaya paling tak suka word verification nak comment jadi malas..yang banyak widget jadi berat blog huhu...

my eyes for shine said...

wahahahaha ! betol2x ^^ . kite pon tak suke sgt . ops! nak tanye ni . blog kite oke tak? berat or loading lambat tak? klw lambat tolong inform ye . weheheheh XD

FatinKADIR said...

blog ak ok x??

BUDAK NAKAL said...

hehe . ha ah ! tengok . semua blogger tak suka kan kan . oke . chayoik-II :D

huda said...

betul tu, kalau ada welcome image agak susah - kadang2 tak boleh nk click dan enter blog diorg...

MISS Z BERCELOTEH said...

betul sgt.. benda2 tu tak perlulah nak letak.. lagi satu blog yg tak boleh nak right klik...

farrah hayati said...

heh..stuju la sgt..sume2 tu menyusahkan..simple n laju itu baguys dari semak n lembab :)

Natasha said...

200% setuju

BudakKecil said...

Betul tu . rimas .
blog saya tak lambt load kan .
hehe :)

Eila said...

i love this...
eventhought i pun letak gak widget jam tu..
just nak bagi alert tentang masa..
tu je..
hehehe...
btw nice entry..
dun worry
no touching2
keep typing :)

ameerul ashraf said...

haha.. betol tu..
setuju.. diHARAMkan lagi.. haha

Leni Fitria said...

nice share sist.
But, it depend kpd orngnye kan?
ad yg senang nak letak widget banyak2.

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL