dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: lomo lah bukan domo . paham ?

lomo lah bukan domo . paham ?

assalamualaikum . haii !
oke . kali nie entri pasal budak nakal
nak maju ke hadapan . haha . nampak sangat
selama nie hidup bawah tempurung . kan kan . **

tajuk entri pun cam soot jee . kamera lomo veh bukan domo .
kenapa hari nie budak nakal nak post benda nie ?
sebab budak nakal nak kongsi nan korang pasal
kamera lomo bagai nie . korang tau ker kamera lomo tu apa .
eh ? bukan yang warna cokelat tu yang petak-2 tu veh .

bukan nie . bukan nie .. bukan nie lah ! eii degil .



meh sini nak citer . haha . sape tak tau lomo tu  .. hahaha
korang memang sebijik cam budak nakal . tak maju lee tuww . haihh !
hahahaha . sape yang tahu pasal lomo ni tahniah lah veh .
anda memang otak kehadapan . ye dokkk ? ** wink .

hah . ni benda alah tu . hahaha . kamera lomo .
di lihat dari segi luaran nya memang lucu bha . unik .
tapi menarik . wuuu . comell siott ~ teruja sangat-II .
korang nak . nah amek lah . copy image + save as . haha






"Lomography (LOMO) adalah istilah untuk sebuah pendekatan fotografi yang menekankan tangkapan gambar yang kasual, spontan, di mana sahaja, rambang, dan dekat, bukannya berkaitan dengan teknikal, estetika, dan dunia fotografi konvensional. Ciri-cirinya berkisar di sekitar tiga unsur utama: kamera lomo, lomographer (jurukamera), dan kaedah mengambil gambar. Lomography mempromosikan gaya hidup kreatif yang bersifat ekspresif dan eksperimental."
* w/pun dia comel unik tapi tetap ada kelemahan jugak tau .
contoh-contoh kelemahan yang di perolehi dr sumber :

- mempunyai efek terhad yang dapat dihasilkan iaitu efek yang mana
gambarnya akan gelap di bahagian tepi .
- memerlukan aksesori lensa untuk mempelbagaikan efeknya .

contoh hasil dari kamera lomo :




nota kaki : pewiitt ! oke . done . so sape-2 yang teringin nak
kan kamera lomo tuh meh lee joinn giveaway nie by mira & amir corner .
dapat kamera lomo free free jee . tapi bukan free lah .
ikut syarat lah jugak sayangss . hihi .

datang giveaway tu kenyit-kenyit mata dulu tau .
hahahaha . mane lah tao dapat free jee . oke baibai **
Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

6 823 kacau budak nakal:

cweet pinky said...

CP paling sukerr yang pink tuh , comel betul larrr ...

BUDAK NAKAL said...

hehe . CP amek lah .
budak nakal bagi free jee .

kalau mintak nan mira & amir
mgkin dapat yang real . huhu
meh join giveaway nie :

http://miraahussin.blogspot.com/2012/05/lomo-wave-by-miraa-hussin-amer-c.html

huda said...

huda suka camera pink itu! hehe ^_^

BUDAK NAKAL said...

hehehe . kaler pink tu
comell . kan kan . **

Farra said...

Jemput join giveaway ni ^^
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/miss-jijie-1st-giveaway.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html
>>http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html

BUDAK NAKAL said...

i/allah . ada masa budak nakal join **

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL