dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : terkejut spesis katak hijau negatif tiga

STORY : terkejut spesis katak hijau negatif tiga

* assalamualaikum pembuka entri . wiitt wiit . wajib ada tuh .
trademark belog budak nakal . hahahaha . budak nakal dtg lagi bawa
perangai sinchan nan bobo boi . eh silap . bobo boi tak der dlm list . haha

okeeii . entri kali ni story about " terkejut spesis katak hijau negatif tiga "
katak hijau ni tak melatah tapi terbangun dari kerusi terus melompat je .
hahahaha . korang paham maksud di atas ? kompen tak paham kan .
oke , lupakan apa yang dah merapu tuh . so , meh godek-II bawah ni .
budak nakal cuba describe lagi mana yang korang tak paham .

just story morry budak nakal . **



if tak jelas apa yang tertera di atas , harap maaf . dun't klik-klik lah .
tak penting pun . nanti lubang idung doremon makin besor . hahaha .

oke . apa yang bdk nakal nak sampai kan dlm entri kali ni apa yang
korang lihat di atas . hehe . bt pengetahuan cik adq cik manis
blog ' dunia budak nakal ' nie secara tak langsung dah terpilih mewakili
negara ke peringkat antarabangsa . [ haha . perasan tahap ngaban ! ]
haish . hahahaha . blog ni terpilih dalam segmen-follower-pilihan-niera .
apa yang buat bdk nakal komfiuss skrg . hah ni ha . nak t'gelak pun ada .
hahahahahahah  > terpilih dlm kategori blog budak manja <  aececececceh !

mcm katak hijau negatif tiga dah . mana tak nye . petang tadi sempat
lee blogwalking kejap . cursor ala ala manja ni tertonyoss kat home .
then , ternampak awaiting medoration (5) . click click click .
message tu banyak yang berbunyi mcm nie : [ mcm lah ada bunyi ]

salam kenal blog manja .

hey ! blog budak manja . apa khabar ?

ini blog manja . hehehehe 


hahahaha . banyak lagi tapi malas lah nak kasi gempak .
cukup yang ni jee lah nk show pun . winky-II . pehh ! first tengok .
apa yang tak kena nan blogger-2 hari ni ek . main-2 manja plak ni .
komfiusss beb ! sumpah . tak tipuu satu senn pun . hahahaha .
okayy . pastu buat doo noo jew lah . singgah blog diorang mcm biasa
jumpa button follow . terus memfollow . hahahaha :)'

malam nie seriously cam ada tak kena jee ni . makin ramai laq
yang duk ikut ikut blog ni hah . ptg td tak silap 258 follower .
tapi ... hahaha . cu cu cu kelisss sebelah tu . cam tak caye veh .
kat chatbox banyak blogger yang merapu bgtau belog ni blog manja .

terus cari punca dari mana datang nye statement tu .
ruparupanya datang dari blog comel ni hah .. jum follow belog si comel ..
alhamdulillah . hehe . senyum pastu lompat lompat bagai leerr .

dalam jantung ada hati saysss : 
ada jugak orang nak jadi pengikut blog tak seberapa ni .

okay lah . last but not least .. tenss tuk tuan penganjur segmen .
blog budak nakal nie terpilih dalam segmen tuan penganjur .
kenyit mata sikit . hahahha . wiiitt wiitttt **
Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

Dear KHY said...

memang comel pun kan . hehe

BUDAK NAKAL said...

haha . mengarut . x de comel2 pun lah . hihi

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL