dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: penat but happy with him : one four three

penat but happy with him : one four three


halu genk ! miauuw ~ hiii  

terasa lama tak update entri . hahaha . sorry genk !
semakin hari semakin sibuk nan esemen ney hah . haha
sibuk lah sangat-2 . sibuk nan keje lain .. ngee ~

- layan movies - layan lagu - layan pape lah yang nak di layan -
wakaka . yang penting esemen yana belom ciap lagi ni . muahahha :)
eh-II . presentation english punya class pon belum settle lagie .
dah lee malam nie ada english punya classsss . hadoeiii .

dah ! mak cik malas tu datang .. nak buat mcm mana . 
kan kan . hahaha . senyum je yang mampu *

okay . miss uncle muncit sanad-II . muaahhs !
semalam sempat keluar mamam nan uncle muncit tu .
 happy sangat-II ! tens uncle muncit . hee . 
sebab luang kan masa tuk saia . . 



nota kaki pendek : law bole memang nak buat mcm tu .
lelaki ney tak boley sangat manja kan dia . naek kepala sat g .
sekali kena ajor buad cm gtuh . hahaha . dushhh !


okbai . yana p kelas dulu . hee . sempat lagi update ney hah .
jumpa di entri seterusnya kay genk . tata =='



Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

GaD!s_ BuNg@ said...

hahaa...chumil lah gamba budak kecik tuh..tarik2 rambut lak die...haha

liyana shana said...

hehehe . men tarik-II rambut .
suueett an akaq budak-II ny . hehe

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL