dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: kata hati memang rindu dia : menunggu hari bersama dia

kata hati memang rindu dia : menunggu hari bersama dia



haluu genk !  senyum tanda gembira .
dalam senyum ada maksud tersirat & tersurat .
semua tentang kehidupan . life must go on baby ~



nampak cam bestt kan . dah la comel cupcake tu . aww-II !
design dia tu pon comel . panda wuu . cute cam panda lah . haha 
mengidam nak mamam cupcake lah pulak da . haha . law dapat 
mamam cupcake tu kan bestt petang-II cam gini ~ 

hohoho .. sape lah yang nak tolong belanja 
yana mam cupcake ney kan . waah-II . tapi law dapat
cupcake tu , rasa cam syg lak nak mamam . hahaha .
di sebabkan comel ada lah yang simpan cupcake tu sampai berulat 
lam peti besi . kah kah kah kah . 


okay . STOP di situ . tinggal hanya beberapa jam minit saat
lagi untuk yana tengok dunia besut , tganu [ paradise house ] nie .
entah bila lah dapat jenguk bilik , bantal pelok uchuk yana lagie .
mana tak nya dah kena paksa balik kolej dah . esok lusa start kelas .
membosankan . aihh ~ tapiii sok yana ada date lah -- hee . date !

tak sabar laq rasa nak balik kolej . kih kih kih .
dapat jumpa dengan jantung haty [ uncle muncit ] . hee . miss him ~
aih . law dah ada date sume benda tak ingat dunia kan . whatever ='
hahahaha . janji dapat kuar date nan uncle muncit tu . 

wut wut wut ! packing barang sume dah settle . 
hanya tunggu my mum bebel :

kaka . sume dah settle belum tuh ? dah mamam belum ? 
nanti ada lah yang merenggek SMS cakap lapar ats bas
 tengah-II malam . kalau sume dh settle angkat barang masuk kereta . 
abah dah mengamuk tu takod anak kesayangan dia 
tertinggal bas . cepattt kaka ! 

hahahaha . ayat yang selalu mama pesan tenkiu mama . 
sayangs mama sendat-2 kay . anak mama akan merindui mama setiap saat . 
mama , jaga abah lekloq . adeq-II jgak ~ doakan ank mama selalu .

mood : miss him . waah ! sok date nan uncle muncit . 
wiit wiit . muaahhsp . .   okbai . jumpa di entri baru .
setelah berjam-jam berada dalam bas . next entri pagi esok .. toink ^^

pagi tadi sempat p scaling gg . waa !  grr . sakit gile .
habis main dgn darah tadi . still sakit lagi .. miauuww, sakit .


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

FatinKADIR said...

darah ko??
bkn la..bkn ke pwrna utk plak..hihihiihi

liyana shana said...

hahaha . darah yum ~ dip dop gune pwrna plak .
kene gingiva [ gusi ] hahaha . berat doktr tuh .
ore study kecek pom po pro dental .

miauuww :)

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL