dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: cuci mata meh sat :)

cuci mata meh sat :)



halu genk ! haha . kebusanan tahap cipan nie .
minggu nie terlalu sibuk dengan assgnment . huwaa !
terasa malas nak buat tapi apa kan daya 
memang terpaksa buat jugak demi masa depan .
muahahahah ==' hampeehh lee .

dapat buat assignment macam maen game
kann syiokk . hehe :)


terbaeekk lah ! hahaha .
okayy . malas nak cakap pasal assignment dah .
stopp sampai ctu ja . hahaha . toink-2 *

jom belek-2 bawah ni . tengok ape yang yana
nak share dengan korang . hihi --'
cuci mata sat meh =='










MAJLIS MALAM KEBUDAYAAN
bertemakan ' 1 MALAYSIA '
bertempat di auditorium kolej tingkat 3
kolej pergigian malaysia , pulau pinang .

--- peewwiiit ! hahahahahaha
nak tergelak jee . korang nak tau tak ?
baju yang yana pakai dalam pic tu lawo tak lawo tak ?
hehehehe . kalau x lawo pun terpaksa pakai dh tu .

tuu sehari sebelum majlis nie tau dapat p cari baju tuh .
mane tak nya . sebulan dari tarikh tuh dh plan-2
bertemakan glamourist night ~ tuutt tuuut . pengarah pulak
bagi cadangan nk bertemakan 1 malaysia .

tu lah . plan nak pakai cam altis-2 dh bertukar dgn serta merta nya
jadi mak cik 1 malaysia laq . hahahaha . ape nak jadi ., dh jadi .
muahahahha . berangan nak pakai cam altis nim . tapi
tak kesampaiann . hahhahaha . okayy next time lh kan . **







pesanan penaja :  

"serlah kan diri anda dengan perwatakan menarik"



okay . jumpa di entri baru yaw . bubye ! 



Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

GaD!s_ BuNg@ said...

comel comel.... mane gambo ngn ehem2 nye??hihi
gurau je dik..
good luck in ur stady ye...

liyana shana said...

hee . ade-2 . buat masa ni privte dlu kut . ngeh-2 .. okay . tens ye kaka ! :D'

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL