dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: alhamdulillah . say hey hey to penang !

alhamdulillah . say hey hey to penang !

haluu genk !

hey hey penang . alhamdulillah .
destinasi yang yana ingin tujui sekarang dah sampai pun
perghh . ciapp mandy dah . wangiii wuu :)

mood : sakit tulang belakang . dussh ==' waa
stress wuu . dapat naek bas buyyokk lagie kali nim .
tak pe lah . bersyukor apa yang dapat kan . hee 
naseb baik sampai jee ni . hahaha . alhamdulillah .

beberapa situasi yang yana tak leh blah . jom skodeng ~

situasi / keadaan  I :

' hanya menumpang bas lain buat sementara sblm dpt naik bas original '
wah-II . dapat naik bas highclass gtuh . bas bertingkat-II .
dapat laq sit 12A [ bawah ] . alhamdulillah . mengada-ngada minah
kereekk nih . walalalallala veh dpt sit okay lah kat belakang 
sekaly tengah-II lak tuh . sit dh lah luas . sit bawah semua kosong . 
just sorang dua ja kat sit bwh ni . sume lelaki . TERBAEK lah ! 

sampai di bus station at PASIR PUTEH .. hadoeii . 
mcm-2 orang dah naek . nak d ceritakan . ada 1 pamili nie .
salah 1 sit dyorg dh di ambil org . hahaha [ nk t'gelak pon ada ] . 
ada k patut nak marah-II . duduk je lah vey sit yg mana ade tu .
kan kan kan genk .. ? hee . nasib sit yana tu tak de manusia lagi . haha
korang nk tau sapa yg p settle masalah dyorg tu ? waa ! 

mestilah kaki tangan yang menaip ni .. yana lee ~ hee
tak caya ? tanya yana lah . haha ^^ betul .. wah-II . dpt jadi 
superb-woman lah . kih kih . dh le smart wuu mamat yg yana tolong tu .
mamat tu lah yang p duduk kat sit dyorg tu . hahahaha . 

ayat yana yang tak leh blah sangat-II : 

" pakcik makcik . sorry ganggu . alah duduk je sit mane-II .
sat g ktorg akan tukar bas balik . bas ni kan nk p alor star kedah,
ktorg hanya menumpang je ni . ktorg nk p pulau pinang .
pakcik makcik jgn risau . sit ney sat g kosong kay . "

wah-II . power tak ayat tuh  boley buat calon menantu tak ?
hahhaha . bukan setakat calon menantu . jadi hantu la gamak nya .
 so , mamat tu pun t'sengeh cam kerang busuk . haha
terima kasih pun tak . ishk ! tak pe janji yana da selamat kn dia kan .
kira baek jugak lah yana ni kan . kan . kan . hii . okayy ~
[ hormon menggatal dah datang lee tu . kih kih kih ]

hahaha . sebelah yana pasangan bahagia lah kowt .
peewiiit . ayg abg kut panggilan dyorg tuh . terdengar p'bualan dyorg .
bukan saja-II curi dengar tao . betol ! hee . whatever -- '
sebelah kanan laq . salah sorang pamili pakcik makcik tu .
anak dia veyh . wuu . pompuann . ingat an laki duk sebelah yana .
kah kah kah ..  [ minah miang lee ni ] opss . hahaha . 

soalan first bdk tu tanya yana :]

**  eh . tu abg ker ? or special buah hati ?
[ mamat yg yana backup dia tadi tu , dia cakap abg or buah hati ? ]
wow-II . hebat tak ? backup sikit pun dh ckp cm tu . ngee ~
no komen lah . hahaha . sengal ^^  dengan pantas yana m'balas :
eh-II . mana ada lah . entah . tak kenal pon mamat tuh . hee 

oke . dah-2 . so dlm perjalanan nak p keybee [ kota bharu ]
tuh . macam-II ragam ada . bahh ! yang tak leh nak blah ..
bauu busukkk . waa . seriously vey . . busuk ! 
hadoeii . t'paksa lah mnghidu nya .
dengan merelakan hati jaa .buat donoo . . grrr ~

dh sampai keybee . cepat-2 yana turun . mamat smart tu bg signal
yana keluar dulu .. cam tau-II ja yana stress dgn bau harum semerbak tu
lalalallala . tenkiuu vey mamat smart ! btw . kaw memang sengal

situasi / keadaan II :

perghh . laparr ! sebelom naek bas tu . sempat lagi yana p borong roti sat .
tu lah . mama suh mam ko x mam yana tadi . kan dh start perut buat hal tu
law mama tau WAJIB mama marah kan . haha . oke .

dapat naek bas buyokk lah plaq dh . haih . buyok pon buyok lah .
 janji sampai kolej .. hee . naseb baek lah sebelah aqu minah baek gak .
 boleh masuk genk ! bila magnet negatif + positif dh bertemu . 
so makin berbuih lh mulut tu . 
          
mcm-II yang nak di soal . hahahaha . rupa-II nya budak tu study
sebelah kolej yana jee lah . hee . budak medical nurse rupenya .. ngeh-3
semakin lewat . semakin mengantok . mengantok + lapow . hihi 

okay ...... sambil text uncle muncit tu . terlelap sampai lah yana
terjaga . hahaha . syok lh jgak w/pun lenguh-II badan tu  . hee
dah naek jambatan pulau pinang . yeppy ! uncle muncit . miss him   

taraaa . alhamdulillah . dah sampai . balik kolej pakgard kolej yg
baek tu p jemput yana . membe yana pon ada gak ~ hee

shiuww . banyak moral yang dapat di simpul .
hahaha . simpul + ikat-II lah sendiri ek . yana nak p ciap-II dulu .
pagi ney kan ada date nan uncle muncit . hee . wah-II . tak sabor nk 
jumpa uncle muncit tuu . pewwiittt ! miauuw . skrg ni pon tengah breakfast 
dgn bubur nasi yang mama yana bekalkan semlm . bagi tenaga skit nak jumpa
uncle muncit tuu . hee , okbai . jumpa d entri seterusnya . muaasp !

 to uncle muncit : hope hari nie dapat luang kan masa with u dear . 
tengok wayang , cari baju couple .. muahahaha . 
lepak kat situ sini .. hee . ^^


 have a nice day's !   

Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

GaD!s_ BuNg@ said...

amboi2..hepinyer...untung lah kapel dekat2..x mcm kami jarak jauh..jage diri ye..kapel2 juga,,pljrn jgn dilupa ya dik..smoga trus success...aminn:)

liyana shana said...

hee . okay kaka . tens ek . i/allah . amien :)'

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL