dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : Ya Allah . Dugaan Lagi .

STORY : Ya Allah . Dugaan Lagi .




* assalamualaikum . haiii salam ahad bersamaan duapuluhtigaharibulanduabelasduaribuduabelas . huh . bagi banyak sikit hurufhuruf dalam belog budak nakal ni . okayy . so dunia nie semakin hari semakin tua umunya . macam kita lah . semakin tua semakin berkerepott muka . eh ? --.-- sekerepot mana pon kalau hati baik in sha allah , apa yang di lakukan di dunia di redhai allah s.w.t . ok senyumsenyum :')

nak di story pasai pagi tadi . budak nakal terpergi okayy terpergi ke hospital a.ka klinik . nak mention lagi ni .. terpergi eh bukan pergi okayyy . hahahha . tengahtengah drive [ kereta viva yang agaknya dah lama kut sampai kotor tak terbasuh di sebabkan selalu mandi air hujan jee kereta tu ] sempat lagi kut budak nakal terlelap . haih . memandangkan mata asyik tengok wiper tuu bole pula terpejam . selalu ada jugak yang peneman di sebelah tapi hari ini asstnt bdk nakal amek mc . sibuk nak pergi sekolah ambil slip pmr la katakan . memang gila tabik ah . nasib baik panjang umur allah nak bagi budak nakal hidup lagi . alhamdulillah .

sampai jee depan hospital a.k.a klinik tu . ya allah banyak nyaa kereta . hujan hujan pon ramai gak yang perlukan bantuan doktor ni eh . hee . pape pon mata dah lah mengantuk nak kena cari parking lagi . grrr , nak mampuss menyelit tadi . heh . pusing dua tiga kali yessyesss ! akhirnya jumpa juga . ah . masukk jee lah buat tak tau . kena saman pon kena saman lah . janji jumpa doktor hari ni . ngeee ~

oke buka pintu jumpa doktor . assalamualaikum :') senyummm sinisss . haha . siap warningg lagi doktor : taknak ubat taknak ubat telan . haha . nak ubat sapuu jee . tak leh nak pujuk nak manjamanja nak menggatal sangat sebab doktor tu pompuann . ahakss . okayy . sampai kaunter nk bayar .. nah amek kauu . mahal nak mampos ubat ni . aduhaii . ubat telan ada jugakk . nasib jugak lh kena telan . bak kata adik . hah . ** habissskann ! ubat tu mahal tauu . jangan nak membazirkan . haha . balik tu terus kena warning kat adik pulakss . pirahhhh ~

seksanya nak telan ubatt . dari kecil sampai besarpanjangtinggikurus ni budak nakal tak dapat nak telan ubat pil lagi . amacam ni . huwaaa :(' alhamdulillah . tadi dapat jugak telan w/pun perittt nya nak boleh telan tuu . dugaan mcm ni lah . humm . saborr je lah . kan kan . okbaiii . mengantuk tak larat nak jadi typer malammalam dah . jumpa lagi sayangsayang . assalamualaikum *

summary of the story : budak nakal takut dengan ubat pil . hahaha . hancoorrrsss .


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

1 823 kacau budak nakal:

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

hehehe... takut ubat yerk!
eyqa malas nak makn ubat

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL