dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : aguaanoo oghe qelate .

STORY : aguaanoo oghe qelate .


klik nak bagi jelas . klik klik .

* assalamualaikum . salam jumaat ; 1.2.34 hijrah . bernafas lagi kita hari nie . hujan hujan hujan . hujan rahmat . alhamdulillah # entri hari ni mungkin secara fully nye budak nakal terasa sikit lah kut dengan encik di atas tu . tapi apa lagi pendapat orang kelantan di luar sana ? walaupun budak nakal secara saintifik nya bukan 100% tulen dari kelantan tapi negeri kelantan tu dah dianggap sebahagian dari hati budak nakal . kenapa ? panjang ceritanyaa . atceli . budak nakal orang besut , terengganu . matyo oh matyo . haha . #caranakfemesdengancepat.

by the way ,  kepada yang menghina tu kembali lah ke pangkal jalan . " mual aku dengar " eh eh .  kau jealous kan sebab banyak-banyak negeri , negeri kelantan bahasa nya jugak yang di transform kan ? hah . ikut suka lah derr . panas ni panas . # mintak kipas hangen sikit . ohs . damn !

nota panas : saborrr jeer lahh puok kito . banyak orang banyak ragam nya . istighfar banyokbanyok . k rhano ore kito ?  haha . caro kokre eh . hal kito ikut kito . hal kecik gini hok ni bules jadi kes besar kalu dea bengong gini . dok puasss hatiii eh . okbai okbai . salam sayang untuk semua . #tertekan bagai mak hilang anak .


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

3 823 kacau budak nakal:

Cik Fie said...

hahaha :)

www.cikfie.com

Syalyn Asmira said...

kenapa kelantan jugak yg dihina . tak semua mcam tu . :/

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

sabor jew lah.. even, eyqa bukan org klantan tapi eyqa suke loghat org klantan

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL