dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : thank you :)

STORY : thank you :)




* assalamualaikum . gud gud moenim . okayy . translater by budak nakal : good morning ! hehe . ok . how about you , today ? eh eh . cam good good jaa pagi buta-buta ni . hahahaha . oh . okayy . wuhhaa . ++ plus pluss pagi nie . kenapa ? sebab ** perut dah berbunyi . haha . lapoq veh . oh oh pizza . teringin nak lagi . huwaa . . eh .

plan pepetang tadi nak melepak tepi pantai taktak menjadi bila si buncit ainon bagitau dia sibuk duk bekebun . kutip durian katakan . alahai mak cik tuh . hujung minggu dah tau turn kita melepak sibuk lah dia nak p kutip buah buah durian tu . hahahaha , ops . tolong ayah umi katakan . hehe :] okayy . good good lah ang nie . hee *

dah plan plan tak menjadi . pergh lagi . plan bdk nakal lh . hoho . so bdk nakal decide nak p mkn ais kacang kat pak awie punya stall kat pantai air tawar , besut a.k.a terenganu mai laa with my little sys . makan ais kacang . besstt wuh . dah lama jugak tidak membedal nya . tidak menjadi juga akhirnya di sebabkan oleh lima kutu kutu rayuu * espeacially budak jambuu nak ikod . hahahayak . then , mama bangkit dari ketiduran kenyenyakan - yesss ,, " mama , jom keluar makan ais kacang . besssttt (Y) " haha . dengan pantas keluar perkataan + ayat ni dari mulut manis mama tu : " eh . besstt lagi kalau dapat makan pizza petang cang gini " .. in mind : mengigau kut mama ni .. bole jugak . perut lapoq nih .. okeii . jom mama sayangss  " angkat kening ^^ "  haha .

malas nak jadi kaki pencerita * akhirnya sampai jugak . oh . pizza hutsss ~ baruaa . makan sampai licin . tapi tak licin sangat . haha . perut sarat dengan makanan | dessert ice cream choco' volcand | garlic bread-stick with soup of the day .. witttwiitt . ohseemm | pizza oh pizza | haha .





oh . no more no more . auuwsome . haha . okbai :)' thank you mama , iloveyou mama *


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

Leni Fitria said...

salam kenal.
sedap betol nampak pizza tu e...

follow me: fi3neechan.blogspot.com
saye dah follow budak nakal.
^ ^

BUDAK NAKAL said...

hehe . memang besst . nati kita share . makan sorang muak . haha !

okay . thank youu sayanggss .

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL