dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : duabelasduabelasduabelas

STORY : duabelasduabelasduabelas




* assalamualaikum . hey hey . buat muka gedik . seriously , menyampah kalau tengok kan . haha . okay , entri kali ni budak nakal nak share pasal tarikh 12-12-12 dengan korang . heh ? orang cakap kalau tarikh lawa ni sesuai untuk buat event-II yang dasyat-II kan . especially , untuk bakal-II yang nak mendirikan rumahtangga or apa apa lah janji event tu sesuai dengan situasi masa or tempat . hehe . tarikh dah lawa bikin gempak pulaq event tu . pehhss . huwaa . terasa jugak bahang nak buat tuh tapi .. belum sampai masa lagi kut . tak payah letak kut . dah memang belum sampai masa seru lagi  . huwaargh :(' #KhawinMudaItuIndah mana tak nya . tak nya apa . tak atas dahi tu hah . cukup-II lah nak berangan . haha . okay okay . ada sesiapa nak khawin ka hari nie ? ohs . if ada tahniah la untuk korang . semoga berbahagia selalu dengan insan tersayang . " selamat pengantin baru " - pengantin lama nak juga eh . hahaha . tak payah lah kut , bagi jalan yang baru duluu lah - dalam hati jealouss jugak nie  .. **

opocooott . vehh la . tarikh ni jugak lah tarikh genab 21 tahun umur mr.pikod budak nakal . hehe . eh , mcm tak percaya pulak dah .befdeii 121212 . genabnya 21 tahun . apa nih . main dengan angka 1 dan 2 jee . hahahaha . seriously . lawwa gila gempak doe . haiiiyaaa . By the way ,  happy birthday my sweetheart . i wish to tell you that you are my world . iloveyousoomuch baba sayang . bubu sayang baba .


to baba : sorry pasal petang tadi . banyak-banyak plan semua plan tidak menjadi . hanya plan itu sahaja yang menjadi kuasa dua . tapi tak jugak rasanya . haha . padam muka .  cuak tak sayang ? loveyou loveyou loveyou  . jangan marah nanti cepat tua . haxhax . disebabkan jarak kita jauh lah plan itu je hanya bubu mampu buat untuk baba . yang lain kemudian hari ya sayang . ♥ ♥ ♥ ♥ . 

" Two hearts together - one true love forever . Happy Birthday , my super special boy ! "

Alhamdulillah . akhirnya sampai jugak ke tarikh nie . haih . sebulan dah bdk nakal ternanti-nanti tarikh nie . entah kenapa . hadoiiee . makan pun tak kenyang , mandi tak basah , tidur tak lena #AyatTipuPalingFemes . hahaha . banyak betul plan dalam kepala otak nak kenakan mr pikod ni hah . macam-II idea yang melimpah ruah . Tapi plan tu jer yang menjadi . okayy lah . tapi takut jugak time nak kenakan tuu . If betol-2 menjadi kenyataan tu . mengucap tak sudah lah budak nakal . naseb lah .. hahaha . Tapi kesudahannya .... oh lega . sayang mr pikod ketad-II .  iloveyoumoreandmore . okbai sayang sayang .. mengantuk suda . **

Only special people receive birthday messages from me . And you have always been that special one . Happy Birthday to the sexiest boyfriend ever ! Happy Birthday . You are first in my thoughts and in my heart .
Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

1 823 kacau budak nakal:

farah.fauzi said...

olooo..comelnyeee >,< hppy birthdy utk mr pikod awk.. semoga awk ngn dia bhgia smpai bile2 :)
#kawen jgn lupe jemput :p

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL