dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : Mesin Wang Kotor ? Percaya atau Tidak ?

STORY : Mesin Wang Kotor ? Percaya atau Tidak ?





* assalamualaikum . heyy ! hari nie 8 syawal . before panjang cerita yang nak di ceritakan budak nakal nak wish ' selamat hari raya maaf zahir & batin ' . nice days ! korang masih beraya ka ? beraya kan sebulan . haha . ouh . kutip angpau lagi kan . lalalalala  :D'

oke . firstly , korang klik entri nie sebab nak tau pasal budak nakal makan biskut raya sampai tercekik tu kan ? eh . bukan ? habiss tuu kenapa klik masuk sini ? -__* komfiuss . hahahha . okee . tak payah banyak citer . jum layan . hihi **

yeaahhaa . perut kenyang suka hati . suka hati masuk tandas nak melepass . kan ? tak da kena mengena dengan tajuk di atas tapi ada terselit beberapa situasi di sini . okee . jika ditanya tempat mana paling kotor di sekitar kamu ? pasti jawapannya tandas bukan ? . hah ! kan dah tersulit terselit tu . hee . meh sini nak bagitau . kita share sama-sama . sebenarnya , mesin wang yang selalu kamu kunjungi itu sama kotornya dengan tandas . * hasil daripada kajian kebersihan di lakukan di Britain mendapati papan kekunci  daripada mesin wang dan tandas kedua-duannya mempunyai jumlah bakteria yang sama di mana ia boleh menyebabkan penyakit . hah ., jijik bukan ?

kesimpulannya : pakai glove dan sanitizer lah nampaknye . wakakkaka **


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

1 823 kacau budak nakal:

✿Lady Ainaa✿ said...

agak la... tp semata2 nk jumpa dengan duit, semua tu dah kotor dah.. heheheh

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL