dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : menitis air mata kerinduan [PART II]

STORY : menitis air mata kerinduan [PART II]


* assalamualaikum . haii ! budak nakal datang lagi bawa dorayaki . meh jemput makan . biskut raya-raya dah habis . hee . hanya tinggal makanan fevryte budak nakal tu jee . hahaha . okee . dah tauu . skodeng nak baca part II kan ? hee . sape-2 yang belum terbaca lagi entri Part I meh klik sini -- story-menitis-air-mata-kerinduan-part-1 -- tu pon kalau sudi . hauww ! oke . kali nie entri ciput-II jee . malas nak bikin gempak . lalalalalala ~ try to be simple . ahask . di paksa oleh my buuubuu . tiap kali gayut mesti tanya bila agaknya story ni nak tamat . haha . kan buu ? eleh . tak nak mengaku lee tuww . haha . okee . jumm .

dah baca kan story part I ? tu kisah antara bdk nakal nan my buu dia . mula-mula perkenalan hingga lah kami terpisah dek jarak . jarak percintaan lah yang mengubah semua situasi . dari mula-mula kami kenal hingga lah kami berjauhan :(' . i/allah . semua nie dugaan kan . semua yang kita nak , tak semua nya kita dapat . allah maha adil . oraiit . budak nakal kuat hadapi semua nie even perit sekali pun dugaan semua nie tak bermakna bdk nakal t'paksa putus asa . percintaan jarak jauh  mengenal erti kerinduaan dan kesetian . kan sygs?

1 syawal telah pun pergi berabad-abad . hee . bagi bdk nakal mmg berabad-abad . tapi bagi korang ? hee . korang beraya taun nie mesti meriah sakan kan . heem . bdk nakal : nak kata meriah tak de lah meriah sangat . sadiss ada lah . mana tak nya kan , org yg kita sayang tak da di samping kita even mama abah ada tapi yang tepi kiri kanan tak dee . lain lah korang ? dapat jugak p beraya umah girl/boy prieendd korang .. grr - jealousss mamamaamma - huwaaaa ! :(' [ pelok bantal sambil golek-ii atas katil ] miss my buuubbuu .

nak di jadikan citer . pagi syawal . fuuhh ! mandi sunat hari raya katakan . sejukkk . besst . hee . time tu okey lagi . mood dalam keriangan . biasalah .. awal pagi . seronookk .. kan kan ? hee . lepas jee dengar takbir raya .. waa . air mata tak leh nak blah .. tiip tiip tuup tuup . nangesss dalam bilik cari sapu tangan . mm . kembali down n down . teringat si buubbuuu ushuuk . terus gapai smartphone i3310 [ smart/handsome ] then terus text my buubuu tuu . ", ....... sendingg message ... , hee . message tu private lh . mana bole kasi tau . wiittt ** sambil taip sambil nanges .. cover sikit mata . huwaaaa ~



after two seconds .. second lah sgt .. minutee lee . hahaha . try to stop cryyinggg .. :(' oke menjadi . terus angkat kaki turun katil masuk dapur .. perut dh keriuuuk . sebab tak sahur pagi tu . cari makanan nak sahur lah . hee . yuuhhuuuuu ... yang penting pagi tu mamam rendang mama . besssttt . peerghh . oke . mood dah baik . cuba bertenang . pagi raya tak elok nanges mama pesan malam raya tuu .. okee . siap-ii kemas .. tuggu nak posing jee . hee . rutin pagi raya . biasalah .. hahaha . snap tak ingat dunia .. time nie memang bahagia . kan kan . [ malas nak upload dot dot dot ] , by the way .. tema raya tahun nie tetap kaler merah . empat tahun berturut-2 pagi raya kaler merah . hee . favouritee kaler kitee tuu . yang penting my buubuu pun kaler merah . agagagaga :)'

*** part sini palingg syiokkk *** 
oke done . semua dah ready nak p kutip ang pau . nk p pau pau sedara mara . hahaha . sampai satu saat nih . p geledah almari kasut . yeah .. kasut raya pun tetap kena ada kan . itulah perempuan . semua kena raya . hahahahawaaa . panas panas panas . kasut raya yang my buubuuu beli hari tu lupa nak bawak balik . still dalam kotak , dalam almari kasut , dalam bilik 1142 , dalam negeri pulau pinang . grrrr ~ hampehh . semua jadi kacau bilauu nak pecah satu rumah . ingatkan dah packing taruk dalam guni besar tuh . tapi nyamukk . eh , nyanyukk ,. halaihhhaaii ..  kasut mahal tuuuu ..tumit kasut tinggi tuu .. kalah kasut pengantin tuu .. hawhawhawr !

papepon . bdk nakal tak jadi beraya . hanya sekadar kasut raya yang buat hilang semua mood raya .. ~  naseb baek kasut yang rompak baru-baru nie masih baru . hahaha . masih boleh di pakai .. hanya mampu tersenyum . kasut raya dalam almari tu kesian , tak dapat nak beraya . ^^ suara my buubuu dari dalam smartphone i3310 : " pakai jee lah kasut mana-ii dulu , bukan p mana-ii pun , bukan jumpa saia pun ".. haumm . amek hati kunun . oke , fine . dah tauuu dahh . haha :D sayangs awak ketad-ii .

** cerita satu syawal dah tamat ** 

then , the end of the story ... coming soon . haha . berapa kali lah nak coming soon ni kan ? ala .. janji korang tak jemu belek belog budak nakal nie . hee .sayang korang . missssuuuuususuu :)' percintaan jarak jauh nie semuannya terletak atas kepalaan korang . if korang rasa sesuai dengan korang , korang on jee lah . by the way , doa kan hubungan bdk nakal nan my bubuu . hope kitaorang sampai arah tuju yang kami doakan . semoga allah makbul kan apa yang kami harapkan . amienn .

opsss . satt .. meh penyett sini . nk share tips percintaan jarak jauh . tekan jee . tu pon kalau nak tau . based on pengalaman pak cik terompah tu lah . okay . baibaibai >.<

untuk awak . my bbuubuu ushuukk :)'





Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

6 823 kacau budak nakal:

FatinKADIR said...

aik..bukan 1142 tu ak pnya blik kn...

BUDAK NAKAL said...

haha . perasan jugak akhirnya . kantoii . lupa no.bilik . kangg konggsii bilik . muahahah :)'

Eira Shamiera said...

PERHATIAN SEMUA!! ada Giveaway GEMPAK GILER!!
ADA LOMO,CASH RM30,MP3 DAN BANYAK LAGI..CEPAT JOIN SEBELUM TERLAMBAT
>> http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2012/08/merdeka-awesome-giveaway-by-rochelle.html

DONE FOLLOW!!

BUDAK NAKAL said...

i/allah .. lau sempat bdk nakal join :)'

azlizaASRI said...

alolo , saya pun jarak jauh awak . 3 tahun kapel 4 kali je jumpa . hihi . tup tap tahun depan dah nak lansung :P sabar ek , nanti kawen mesti dekat punya :)

Edy Fee said...

best la ade fone mhal.hehehe wah merah myala raya ni yer

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL