dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : kali ke-II puasa tanpa org tersayang .

STORY : kali ke-II puasa tanpa org tersayang .


* assalamualaikum . haii haii ! wiitt . lama tak godek-godek blog ni hah . hahaha . dah bersawang mcm sawang sawang ada . haik ? ayat terbalik kuamgg . lantak lah . janji korang baca jugak kan ?
lalallalalalala . mud hari nie heppi . senyum lebar lebar '______' budak nakal tersenarai dalam list pemenang " Giveaway dari Dunia Sebenar Shida "alhamdulillah .. dapat jugak akhirnya . berbaloi lah dengan mengelike page tu . hikhikhik . opss dengan hati yang ikhlas tau like tu :)

oke . btw bdk nakal tak nak panjang-II citer . just nak share dgn hampa sume tentang kehidupan berpuasa tanpa orang tersayang .. huh . mud kembali sedih nie . nak nanges pun ada . waaa ! :(' sedih lah berjauhan macam niee . tahun lepas pon sama . grr ~ dah tak sanggupp !

mana tak nyee . sahur pun bangun sorang-2 di temani dengan air mata pagi tadi .. rindu nak makan masakan mama . nak tunggu abah kejutkan bangun sahur . tengok adik-2 bangun sambil makan pejam mata .. hmm **
tadi before sahur sempat lagi call mama . mama sibuk duk kejutkan adik-2 tadi . hehehe . btw sygss mama abah ketad-2 !

tadi dan tadi bdk nakal sahur dengan roti + nesvita + air suam jee . mama abah adik-2 mesti mamam best-2 kan sahur tadi . jealouss .. haihh . to uncle pikod : puasa taw . jangan ponteng-ponteng . huhu . miss awak sygss .

oke , lastly budak nakal nak wish :

" selamat menjalani ibadah puasa & selamat bersahur/ berbuka puasa " 




Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

5 823 kacau budak nakal:

Edy Fee said...

salam ramdhan...
i miss that momonet tu.tp nak wat cmne.jauh blaja

BUDAK NAKAL said...

salam ramdhan :)

ha'ah . sabor jee lah kan .
hope akan dtg dpt bersama lagi dgn insan tersayang .

HannaNabiella said...

alololorgghhh, xpea..dugaan tu..sba yew..jgan sdeh3 ag..huhu, btw, congrats mng contest..hee

✿Lady Ainaa✿ said...

sabar erk sis.. ena pun tahun nie baru merasa puasa kt rumah... dari form 4, tak rasa puasa kt rumah.. i know ur feeling.. sabar

Edy Fee said...

dtg cari entry baru lg.heheh

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL