dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: ya allah , saia betul-betul rindu dia ♥ ♥

ya allah , saia betul-betul rindu dia ♥ ♥


hey hey hey ! mownik genk :)
salam one malaysia . 

okayy . kembali lagi kite di edisi entri yang ke 3
untuk bulan februari . bulan februari ni bulan bunga kut .
hahahah . ramai orang berbunga lah ~ suweet bulan nie .

bulan ni jugak lah bulan hati kan ?
bulan bulan bulan cinta . hihihi . hepi valentine :)'

korang pon tengah hangat berbunga tu kan ? okay .
dah tahu dah . nak nafi la tuh . tak payah , tak payah .
walaupun nana hidup sorang-2 tanpa  teman istimewa   tapi 
nana tahu .. bestt kan berbunga-bunga nie . haha
syokk gtuh . kan kan . bahagia jee rasa hidup tu .. hehe

saia bahagia tengok korang bahagia .
saia gembira tengok korang gembira .
jangan sia-sia kan kebahagian dan kegembiraan itu
 hargai lah sebaik mungkin :)

[ tak ada kaitan langsung dengan kehidupan atau kematian ]
merapu jee lebih nim . okay . cukuup ! finee . 

pesanan penaja : kalau tak suka cara penulisan saia nie senang jee . 
korang bole klik button yang ade kat atas tu ek . 
tanda ni hah [X] . nampak kan ? okayy .

eh-2 . tibe-tibe tangan gatal nak post gambar nie .
hahahha . kalau tak nak tengok tutup mata tau . *



  shafaiz bin shamsuddin 



sape die ? kenape selalu die ada lam hati nana ?
nana pon tak berapa nak pasti .. hem . entah lah .
no komenn ==='

korang nak tau tak ? [ tak nak tahu duk diam-2 ek ]


nana miss die sangat-sangat . saia tetap sayang die .
die jee ade lam hati saia . saia sayang die ketad-ketad .
rindu nak dengar suara manja awak . nak gelak sama-sama .
nak hadiah dari awak * kiss me ! hoho =='

sumpah ! betul-betul saia tak leh lupa awak dalam
memori hidup saia . tanpa awak saia gelisah .
 hanya awak dalam hati saia ..  | ilysm dear 





ikhlas untuk awak : 

sejauh mane jarak hubungan kite ,
sehebat mane rindu saia kat awak .
sebesar mane hati awak tak dapat sayang saia .
saia akan tetap setia menunggu awak .. ♥ ♥ 

janji kita i/allah akan bersatu w/pun awk milik org lain . hee . amienn . sentiasa ingat pesan awk . sampai mati syg awk . 

Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

5 823 kacau budak nakal:

Fatin Syafiqa Anuar said...

pewit pewit!
hehe

liyana shana said...

hehe * lallalala .
witwitwit jugak :)

Farah Hanis said...

bertabah! :)

GaD!s_ BuNg@ said...

semuga bahagia slalu dik:)

liyana shana said...

i/allah . i'll try my best . lebiuu korang !

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL