dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : 06-04-13 :('

STORY : 06-04-13 :('



* assalamualaikum pembuka bicara . andai ada terkasar bahasa terkasar bicara harap di maafkan . i love youuuu sayang .



to my ex-dear :


sy arap awk mngerti . restu ibu bapa penting dlm setiap hbgn . tolong berfikiran matang . sy harap sgt2 awk mengerti . tolong la .. kalau benci sgt tolong la . tlg block je fb sy dr pndngn awk . ikhlas dr hati sy . pleasee  tlg pertimbangkan . sy dh bnyk tahan dgn prngai awk . sy x pernah terdetik di hati nk menduakan awk . sy x de niat nk lukai hati awk . tlg lh mngerti . tlg laa . cinta kita mungkin smpai di sini . dan sy arap awk faham . sy tak pernah kapel dgn si dia [capital A ] sblum kapel dgn awk . sy dgn dia skdr adik abg jer . benda yg lepas tolong jgn d ungkit lg . first time sy hadapi situasi mcm ni . if kita teruskan hbgn kita sampai bila wak , sampai bila . hidup sy d atur oleh family sy . sy x sggup bpisah dgn org yg dh lama sy semai cinta bersama . tapi apakan daya , allah nk uji hati sy . sblum ni ada sy curang dgn awk ? ada sy buat hal dgn awk ? ada sy kapel dgn org len slen awk ? ada ? kalau 'ya' di mulut awk ,ok sy terima . pape pun , awk lelaki yg pernah sy kenal , sy jumpa . awk mmg terbaek di hati sy . awk caring , awk segala-galanya . tp skrg apa semua ni ? sy ingat kn awk boleh terima dgn hati yg terbuka . hati yg ikhlas dgn semua yg berlaku ni . tapi apa yg sy dpt dr awk ... maki hamun , segala galanya sumpah demi sumpahan awk utk sy . awk ... sy mngharapkan awk insan yg bertuah allah sayangi . allah mungkin nk bg peluang utk awk kenal lagi dgn ssorg perempuan yang akan mngganti kn tempat sy yg dulu di hati awk.awk,andai kata2 terakhir ini menyinggung perasaan awk , maafkan sy .. andai makan minum duit harta yg awk telah habiskan utk sy , minta halalkan . awak .... sy cuba dgn sedaya upaya sy utk menjauhi pandangan sy dr awk . harap awk bahagia bersama insan yg awak sayangi suatu hari nanti . hbgn dgn allah yg pertama . in sha allah . assalamualaikum . memori ini akan ku jadikan kenangan buat selamanya . thanks sudi hadir dalam hati saya 


" biar di sakiti dengan kejujuran , jangan di sakiti dengan kebohongan "  miss youu sayang .


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

3 823 kacau budak nakal:

GaD!s_ BuNg@ said...

salam yana. what happened dik?? harap awak sabar dan tabah mengharungi semua dugaan mendatang.. solat, doa dan banyakkan membaca quran insyaAllah akan tenang:)

zaxx said...

dugaan bercinta..dugaan hidup..apappun, harap segalanya berjalan lancar dan selsai dengan terbaik..banyakkan berdoa..:)

farah.fauzi said...

seriously sedih bce entry nie..emm, sabar ye syg.. tabahkan hati.. bnyk kn doa pada-Nya :)

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL