dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : 01/01/2013

STORY : 01/01/2013



* assalamualaikum . sudah sampai ke tahun baru bulan baru hari baru . duakosongsatudua telah melabuh tirai . duakosongsatutiga dah muncul . alhamdulillah . syukur allah masih bagi budak nakal peluang untuk teruskan kehidupan seperti hari hari biasa . hari yang di tunggu-tunggu oleh umat-Nya . buka mata tutup mata . dah pon sampai ke hari ni . apa story moorrry gembira / sedih korang hari ni ? hihi * sharing is caring . kan kan ? ohs .

alhamdulillah juga . sambut new years dalam bas juga tahun nie . papepon besstt . puiih . macam soot jaa . sit belakang driver . driver dah la senget . hisap rokok dalam bas . lemas tau tak . macho leetuww . haiih . tapi tidur tetap nyenyak dengan lemaslemas nya dengan asap rokok tuu . bas laju kemain lagi . huh =.=

jenngjennngjenng . akhirnya .. i'm here pulau pinang . fuhhyoo . menara kolej budak nakal makin berseri . huh . tibalah masa untuk budak nakal jejak kaki balik ke kolej . cuti sebulan dan now bergelar student kolej latihan pergigian malaysia yang akan menuntut lagi ilmu disini dua semester lagi . lambat nya masa nak berlalu . huwaaa :'( doakan budak nakal semua berjalan dengan lancoorr . haha . okbaii .





Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

1 823 kacau budak nakal:

Edy Fee said...

slmt thun bru.haha siap ade menara budak nakal.haha

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL