dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : salam sabtu **

STORY : salam sabtu **



* assalamualaikum . haii haii . peace no wars . salam sabtu . panggung sabtu ** hee . okay . emmuahss setepek atas dahi . hari yang di tunggu-tunggu kan dari hari isnin lagi . alahai . di katakan setiap minggu la . masuk ja hari isnin , hari sabtu lah yang di gila-gila kan . kan ? korang . huahuahau :D'

orang tua-tua cakap . kalau nak kurus ada usaha . so pagipagi lagi si tembam bdk nakal dh kejutkan awal pagi lagi sebab semalam ada bagitau him tentang nie -- sebenarnya hari nie nama budak nakal tersenarai ke .... mana entah . penjuru tak silap nama tempat tuh . utk sertai aktiviti 10000 langkah . ' hari kesihatan sedunia ' kott . haha . tapi ketidakjadian kepergiaan disebabkan hal kecemasan . perut memulas mcm tayar kereta yang ada atas jalan tu . huwargh ~ kena tinggal bas lah jawabnya . anjuran pihak atasan kunun . pakai tudung putiss baju komuniti seluar bebas . tak da kena mengena . janji seragam . yang nak seragam ni lah buat budak nakal fed-up . grrr .

okayy . dah tau kena tinggal .. so pew lagi amek port lah . melentok atas katil idaman ku . haha . tak sampai 3 saat . " uit . jom jogging sekali . jom ah join "..suara merdu dari si roomate ku . haha . perut sakit mata layu nak tido . tapi berkeras jugak lah mata open big big mcm singa yang kelaparan . haha . okay . dalam dua . nak ikut ka tak nak . pergh lagi . siap-siap terus melangkah kaki masuk ke Taman Perbandaran Pulau Pinang . okay . sampai ... boleh senyum **


Dah sejam lebih kami buat muka kelaparan . perut dah kriuukk kriukk mintak makanan masuk perut . huhuhu . badan dah melekit mintak air nak mandi . adudududu . so , perjalanan kepulangan kami di akhiri dengan mandi hujan . sejukk gila memang gila lah . haha . tapi bestt . lama tak mandi hujan . hihi ** hujan rahmat **

Alhamdulillah , dengan basah kuyup kami berempat sampai jugak akhirnya ke Hostel Pusat Pergigian Kanak-Kanak & Kolej Latihan Pergigian Malaysia . Dengan muka selamba badak masuk lif tanpa hiraukan manusia sekeliling . kahkahakah ! Bahagia nya hidup ~

Harap-harap berat badan bertambah ** kurus kering macam ikan kering tak comel jugak . by the way , terimalah kurniaan-Nya seadanya . okbai . salam sabtu comel dan hensem . ohsemm . '',


Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

2 823 kacau budak nakal:

Suspek Utama said...

haha..ada gak yang nak tambah berat badan..banyak2 orang sibuk nk kuruskan badan..apa2 pun harap2 badan sihat,x kisah la terlebih kurus ataupun terlebih berisi.. :)

BUDAK NAKAL said...

amien . badan sihat alhamdulillah . hehe . oke suspek utama !

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL