dunia budak nakal DUNIA BUDAK NAKAL: STORY : mcm mana nk letak signature ?

STORY : mcm mana nk letak signature ?



* assalamualaikum ,. haii haii . mm . comfiussseee . tolongg bha . hadoeii . maklum lah dah tua nyanyuk nim . boleh tolong ajar bdk nakal tak ? dua tiga hari ni otak masuk air . yang tu jadi kurang-kurang betol ni . soalan seperti title di atas : macam mana nak letak signature tu eh ? hahahhaha . 

okayyy . hari tu bukan maen lagi . semua benda dlm belog ni sampai dalam seluar dalam pon tau . haha . tapi sekarang hampeh . yewla . dah lame tak blogging . jadi mcm ni lah . celup celup . muaahhhahaha . signature tu dah ade . tapi nak install lam belog ni cam ne ek . adoeiihaii . dah klik pun kat sini . .mylivesignature. .. then ? **

nota kaki siput : sharing is caring kan kan ? hehe . buat muka tak malu +.+'



Kalau Anda Suka Entry Ini Jangan Lupa Kenyit Mata

3 823 kacau budak nakal:

Nadratul Syazwana said...

HUhu kita pernah try nak buat sign ni tp tak jadi. Sampai dah tak teringin nak letak sign dah :/

BUDAK NAKAL said...

hehe . usaha tangga kejayaan . kwam-3

❤farahin izzati❤ said...

hehe, insyallah , nanti awak jumpa :D

 
COPYRIGHT@ OFFICIAL BLOG BUDAK NAKAL